Šumivá vína
Šumivá portugalská vína, zejména známá jako Espumante, se v posledních letech stávají stále populárnějšími a nabízejí skvělou alternativu k tradičním šampaňským. Portugalská šumivá vína se vyrábějí převážně metodou Méthode Traditionnelle (stejnou metodou jako šampaňské), což znamená, že druhá fermentace probíhá v lahvi. Existují také vína, která se vyrábějí pomocí Charmat metody, kde druhá fermentace (když se vyrábějí bublinky) probíhá v nerezových tancích.
Nejprodávanější
Excelentní šumivé víno vyráběné tradiční metodou.
Citrónová barva. Ovocná vůně, velmi jemné a vytrvalé bublinky. Chuť s tropickými tóny, osvěžující, elegantní.
Citrínová barva. Svěží a ovocná vůně, příjemné a vytrvalé bublinky. Chuť s tropickými tóny, vyvážené, ovocné a rafinované.